اطلاعیه ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته سال 1403 دانشگاه تربت حیدریه
ضمن عرض تبریک و آرزوی سلامتی برای پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته دانشگاه تربت‌حیدریه در سال 1403، به اطلاع می رساند ثبت نام اولیه در دو مرحله زیر انجام خواهد شد:
* ثبت نام غیرحضوری از طریق سامانه پویای دانشگاه
* تحویل حضوری مدارک ثبت نامی
🔻در مرحله اول، برای انجام ثبت نام غیرحضوری باید از تاریخ 9 مهر 1403 به آدرس اینترنتی زیر مراجعه و ضمن انجام مراحل ثبت نام، تصویر مدارک اعلام شده (که در دستورالعمل سازمان سنجش آمده) را بارگذاری نمایید:

پس از پایان ثبت نام اینترنتی، تحویل حضوری اصل مدارک و شروع کلاس‌های آموزشی براساس زمان بندی که از طریق همین وب سایت اعلام می شود، انجام خواهد شد.

🔸لطفا وب سایت دانشگاه را بصورت روزانه چک نمایید و از مراجعه حضوری خودداری فرمایید.
در صورت هرگونه سوال درخصوص ثبت نام الکترونیکی می توانید با شماره های زیر ارتباط برقرار نمایید:
 دانشکده کشاورزی: 05151240146  دانشکده فنی و مهندسی: 05151240125

برای کسب اطلاعات بیشتر از اخبار، رویدادها و اطلاعیه ها، دانشگاه تربت حیدریه را در صفحه مجازی ایتا دنبال کنید.