به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه روز نهم مهرماه 1403 دانشگاهیان دانشگاه تربت حیدریه در حمایت از محور مقاومت و محکومیت ترور شهید سید حسن نصرالله راهپیمایی کردند.
در روزی پر از شور و احساسات، دانشگاهیان دانشگاه تربت حیدریه با برگزاری راهپیمایی‌ای باشکوه، حمایت خود را از محور مقاومت اعلام و ترور ناجوانمردانه شهید سید حسن نصرالله را به شدت محکوم کردند.
این مراسم با حضور گسترده اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار شد و نشان‌دهنده وحدت و همبستگی جامعه دانشگاهی در برابر ظلم و ترور بود.
راهپیمایی از مقابل میدان مرکزی شهر آغاز شد و شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پلاکاردها و بنرهایی که پیام‌های حمایت از مقاومت و محکومیت ترور را به نمایش می‌گذاشتند، مسیر تعیین شده را طی کردند.
در طول مسیر، شعارهایی در حمایت از مقاومت و علیه تروریسم سر داده شد که فضای مراسم را پر از احساسات و عزم راسخ کرد.
این راهپیمایی نشان‌دهنده عزم و اراده جامعه دانشگاهی در حمایت از ارزش‌های انسانی و مقاومت در برابر ظلم و ستم خواهد بود.

• س_0
  • س_1