پیام تسلیت دکتر عباس خاشعی سیوکی رئیس دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و جمعی از فرماندهان جبهه مقاومت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
دکتر عباس خاشعی سیوکی رئیس دانشگاه تربت حیدریه طی پیامی  شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و جمعی از فرماندهان جبهه مقاومت را تسلیت گفت.
     بسمه تعالی

ولَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ.

و مپندارید کسانی که در راه خدا شهید شدند مرده اند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی می گیرند.

با قلبی آکنده از حزن و اندوه، شهادت مجاهد فی سبیل الله سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و جمعی از فرماندهان جبهه مقاومت را به تمامی آزادگان و مجاهدان راه حق تسلیت عرض می‌نمایم.

سید حسن نصرالله، مردی که با شجاعت و فداکاری، در برابر ظلم و ستم ایستادگی کرد، همواره الگویی برای ما خواهد بود. ایشان در سخنانی فرمودند: "در مکتب امام حسین علیه السلام عاشق شهادت می‌شویم و در این راستا جز زیبایی نمی‌بینیم..." این جمله نشان‌دهنده عمق ایمان و ارادت ایشان به آرمان‌های اسلامی و انسانی است.

همچنین به یاد داشته باشیم که خداوند در قرآن می‌فرماید: ﴿فَلْیُقَاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ الَّذِینَ یَشْرُونَ الْحَیَاةَ الدُّنْیَا بِالْآخِرَةِ وَمَن یُقَاتِلْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ فَیُقْتَلْ أَوْ یَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِیهِ أَجْرًا عَظِیمًا﴾. این آیه به ما یادآوری می‌کند که مجاهدت در راه حق همواره پاداشی بزرگ دارد.

امیدوارم که روح این شهیدان بزرگوار در جوار حق تعالی آرام گیرد و راهشان ادامه یابد.

دکتر عباس خاشعی سیوکی
رئیس دانشگاه تربت حیدریه