۱۴۰۳ سه شنبه ۱۲ تير
Tuesday, July 2, 2024
اطلاعیه متقاضیان حائز شرایط دوره دکتری بدون آزمون دانشگاه تربت حیدریه

-به اطلاع متقاضیان مقطع دکتری بدون آزمون (استعدادهای درخشان) می‌رساند اسامی افراد حائز شرایط براساس مفاد آیین‌نامه پذیرش بدون آزمون دوره دکتری (ابلاغی از سوی وزارت عتف- پیوست شماره یک) و مدارک ارسال شده از طرف متقاضیان به شرح زیر اعلام می‌شود:

1- سرکار خانم مهدیه منصورزاده فرزند محسن دارای کد ملی 690707754

2- سرکار خانم اعظم میرزایی فرزند سهراب دارای کد ملی 0942507029

- افراد حائز شرایط لازم است جهت شرکت در مصاحبه اختصاصی نسبت به تکمیل و ارسال مدارک لازم (مستندات و مدارک هویتی، آموزشی و پژوهشی براساس الگوی اعلام شده - پیوست شماره سه) و فرم تعهدنامه (پیوست شماره چهار) از طریق رایانامه caw.engineering@torbath.ac.ir اقدام نمایند.

-زمان افراد واجد شرایط مصاحبه اختصاصی دکتری بدون آزمون روز دوشنبه مورخ 11 تیرماه 1403 خواهد بود. لازم است متقاضیان در زمان مصاحبه رزومه، پایان‌نامه ارشد، مدارک فعالیت‌های اموزشی و پژوهشی خود را همراه داشته باشند.

-مکان مصاحبه در محل دانشگاه تربت حیدریه، سازمان مرکزی، حوزه ریاست، سالن شهید سلیمانی است.

-زمان و ساعت دقیق حضور متقاضیان در روز مصاحبه از طریق دانشگاه به افراد اطلاع داده خواهد شد.

در صورت نیاز به هماهنگی و رفع سوالات در زمینه مصاحبه، داوطلب می‌توانند با مدیرگروه مهندسی عمران- معماری (جناب آقای دکتر احسان بهرامی) ارتباط برقرار کنند (شماره تماس:05151240174).

پیوست اطلاعیه

پیوست شماره یک: آئین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری

پیوست شماره دو: جدول ارزشیابی

پیوست شماره سه: الگوی ارسال مدارک مورد نیاز (بایستی پس از تنظیم مدارک مورد نیاز یک فایل فشرده .zip به ایمیل اشاره شده ارسال شود). لازم به ذکر است که در مواردی که مدرک مشخصی جهت اعلام و گزارش برای داوطلب وجود ندارد، پوشه مدنظر به‌صورت خالی قرار داده شود.

پیوست شماره چهار: تعهدنامه