۱۴۰۳ دوشنبه ۱۱ تير
Monday, July 1, 2024
مراسم اربعین شهید جمهور و شهدای خدمت در دانشگاه تربت‌حیدریه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه
روز چهارشنبه مورخ 6 تیر 1403 مراسم اربعین شهید جمهور و شهدای خدمت همزمان با نماز ظهر و عصر با سخنرانی دکتر خاشعی، رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه و مداحی دکتر خضری از اساتید عضو هیئت علمی دانشگاه در مسجد پیامبر اعظم (ص) با حضور اساتید و کارکنان برگزار گردید.
دکتر خاشعی رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید جمهور، آیت الله رئیسی و شهدای همراه ایشان، به 5 محور شخصیت شهید رئیسی اشاره نمود.
دکتر خاشعی به خصوصیات ایشان از قبیل سعه صدر، مردمداری، ولایتمداری و قدم نهادن در مسیر درست و  خط رهبری ، روحیه جهادی و اخلاص اشاره نمود و افزود:
خدمات دوره شهید رئیسی و سفرهای گره گشای استانی ایشان و اختصاص بودجه های آبادانی  برای دانشگاه تربت‌حیدریه از جمله اختصاص بودجه جهت ساخت مسجد و برخی از پروژه های عمرانی دانشگاه بر کسی پوشیده نیست.
دکتر خاشعی با توجه به ایام پیش رو و انتخابات حساس چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در کشور از جامعه دانشگاهیان در راستای حضور پرشور در انتخابات دعوت نمود.

• ی_0
  • ی_1