نشست هم اندیشی روابط عمومی‌ها در تربت حیدریه برای چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، امروز 27 خرداد 1403، دانشگاه تربت حیدریه میزبان نشست هم‌اندیشی روابط عمومی‌ها در خصوص چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری بود.

در این نشست که با حضور روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها، ادارات شهرستان، معاون برنامه ریزی فرمانداری و رئیس اداره اطلاعات شهرستان، برگزار شد، برنامه‌ریزی‌های لازم برای تولید محتوا و انجام کارهای محوله صورت گرفت. در این جلسه، مسئولین روابط عمومی به بررسی نقش و اهمیت اطلاع‌رسانی دقیق و سریع در فرآیند انتخابات پرداختند و تجربیات خود را در زمینه‌ی ارتباطات موثر و نحوه‌ی ارتقای مشارکت مردمی به اشتراک گذاشتند.
همچنین، راهکارهایی برای بهبود همکاری‌ها و هماهنگی‌های بین دستگاه‌های مختلف مطرح شد تا فرآیند انتخابات به بهترین نحو ممکن انجام شود. در پایان، حاضرین به توافق رسیدند که برنامه های لازم در تولید محتوی با تمامی اقدامات به بهترین نحو پیگیری و اجرا شوند. این نشست مقدمه‌ای برای شروع برنامه‌های گسترده‌تر و هدفمندتر در راستای برگزاری هرچه بهتر چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود.