Sunday, September 29, 2024
سال ۱۴۰۰ تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها
اولین جلسه کارگاه آموزشی «کمک‌های اولیه» به همت مدیریت طرح و برنامه دانشگاه با همکاری کانون هلال احمر برگزار گردید.

✳️به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه در روز چهارشنبه مورخ 9 خردادماه در این جلسه مسائل و نکات مربوط به حفاظت از جان امدادگر، مواجهه با مصدوم، بررسی علائم حیاتی، برقراری تنفس و شناسایی تروما، مانور هایملیخ و... مورد بررسی قرار گرفت.
کمک‌های اولیه شامل اقداماتی است که هنگام وقوع حوادث برای جلوگیری از مرگ، پیشگیری از صدمات و عوارض بعدی، کاهش درد و رنج مصدوم قبل از رسیدن افراد حرفه‌ای و انتقال مصدوم به مراکز درمانی به عمل می‌آید. این اقدامات می‌تواند شامل مواردی ساده مانند: پانسمان زخم و جراحت و یا مواردی مشکل تر نظیر انجام عملیات احیای قلبی-ریوی و … باشد.
🔻این دوره آموزشی طی 5 جلسه برای اعضای هیات علمی و یاوران علمی برگزار می‌شود.

27 خرداد 1403