۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
Thursday, November 21, 2024
سال جهش تولید با مشارکت مردم
جستجو
29
آبان
1403
جلسه تبادل نظر و بازدید دکتر حسن یزدان‌پناه؛ استاد دانشکده داروسازی و رئیس مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه
در روز شنبه (26 آبان 1403) آقای دکتر حسن یزدان پناه؛ استاد دانشکده داروسازی و
رئیس مرکز تحقیقات سلامت غذا ی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از بخش های مختلف پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه بازدید نموده و با ظرفیت ها و امکانات آزمایشگاهی، پژوهشی و آموزشی این مرکز پژوهشی تخصصی زعفران آشنا شدند.
🔷 انجام طرح های پژوهشی مشترک در حوزه فرآورده های داروئی و توسعه فناوری های نوین و هوش مصنوعی برای اصالت سنجی زعفران و ارتقا ارزش افزوده آن از مهمترین موضوعات مورد گفتگو در جلسه تبادل نظر بود.
🔷 در رزومه کاری دکتر حسن یزدان پناه می توان به موارد همچون؛ مجری طرح ملی"توسعه فناوری های نوین و هوش مصنوعی برای اصالت سنجی زعفران و ارتقا ارزش افزوده آن" و مجری برنامه جامع سلامت غذا از سال 1393 تا 1400 اشاره نمود.
🔶 همچنین امضای تفاهم‌نامه های همکاری با مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه واخنینگن هلند (2016 تا 2025)، بخش تحقیق و توسعه سازمان غذا و دارو در حوزه توسعه فناوری های آنالیز برای ارزیابی اصالت، کیفیت و سلامت غذا مجهز به فناوری‌های آنالیز اصالت و سلامت مواد غذایی از دیگر اموری پیگیری شده ایشان در مرکز تحقیقات سلامت غذای دانشگاه شهید بهشتی می باشد.

  • 2_0
  • 2_1
  • 2_2
  • 2_3

تعداد بازدید:
109
نویسنده:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
سایر خبرها
Powered by DorsaPortal