۱۴۰۳ يکشنبه ۸ مهر
خرداد
نشست سراسری استـادان بسیجـی دانشگـاه ها و مراکز آموزش عالـی شهرستان تربت‌حیدریه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
روز چهارشنبه 30 خرداد 1403 نشست سراسری استـادان بسیجـی دانشگـاه ها و مراکز آموزش عالـی شهرستان تربت‌حیدریه به مناسبت گرامیداشت شهادت استاد چمران و روز بسیج اساتید برگزار شد.
با حضور سردار گرمه ای، مسئول سازمان بسیج پیشکسوتان، حجت الاسلام و المسلمین معلمی امام جمعه تربت‌حیدریه، مهندس کی‌پور معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر صافدل نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های شهرستان، دکتر خاشعی رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه و اساتید بسیجی دانشگاه‌های شهرستان در سـالن شهیـد سلیمـانی دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید.
نگاه ما حضور حداکثری در پای صندوق های رای است.
دکتر خاشعی، رئیس دانشگاه تربت‌حیدریه ضمن تبریک دهه امامت و ولایت عنوان نمود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری دانشگاه باید عالم تربیت کند و علم تولید کند و به این دو، جهت دهد و این وظیفه اساتید است و نگاه ما حضور حداکثری در پای صندوق‌های رای است.
در مرحله مهم انتخابات ریاست جمهوری هستیم و در این راستا اساتید نقش مهمی را ایفا می نمایند که در مرحله اول رئیس جمهوری انتخاب نمایند که نگاه انقلابی داشته باشد و در مرحله بعد انتخاب اصلح داشته باشند.
مهندس کی پور فرماندار تربت حیدریه در جمع اساتید بسیجی دانشگاه ها ابراز نمود:
هرچه تعداد اساتیدی که طرز تفکرشان به فرهنگ بسیجی نزدیک‌تر باشد بیشتر باشند، میزان آسیبی که بین جوانان داریم کمتر خواهد شد و امیدواریم اساتید بتوانند این رسالت را انجام دهند.
مرزهای ایران، امروز بین المللی است و انتخابات ریاست جمهوری مربوط به ایران، تنها نیست.
سردار گرمه ای مسئول سازمان بسیج پیشکسوتان در جلسه بسیج اساتید دانشگاه های تربت حیدریه به مناسبت روز بسیج اساتید و گرامیداشت شهادت استاد شهید چمران عنوان نمود:
در ایام حساسی هستیم و انتخابات فقط مختص ایران نیست بلکه فراتر از مرزهای ایران در سطح خاورمیانه است و کل محور مقاومت را شامل میشود.
امروز در آمریکا روزانه بالغ بر 200 هزار نفر اسلام را با علم و آگاهی اختیار می‌کنند.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_shownedari_block529
تعداد بازدید: